Rólunk

Avagy, honnan indultunk

Kik vagyunk? Pár motoros srác, akik az átlagostól eltérő módon gondolkodnak… 

Pár motoros srác, akiket a ’60-as évek Angliája inspirál… Pár srác, akik első sorban az épített café racer-ekért őrülnek meg. Azokért a sallangoktól mentes esszenciáért, amiket csak ezek a gépek nyújthatnak. 

Pár motoros srác, akik számára a gentelman-lét egy magas fokú kultúrát is jelent. Mert számunkra a külcsíny mellett a belbecs ugyanolyan fontos. Úriemberek motoron! 

Nem mi leszünk azok akik a legmélyebbeket döntik a versenypályákon, nem mi leszünk azok, akik 80 nap alatt körbe motorozzuk a Földet, és nem is mi gyúrjuk a sarat a mandínerekben. Ami biztos, hogy amikor nyeregbe pattanunk, kevés boldogabb ember létezik nálunk. Ez nem csak a motorról, a tárgyról szól, hanem mindarról az életérzésről, amit , csak egy egyedi, old school gép adhat.  Első élményünket a Distinguished Gentleman’s Ride budapesti gurulása adta.  A Csepel művek szűk ipari utcáján, a hibátlanul felújított motorok mellett öltönyös urak beszélgettek.

“- Uram, láttam azt a Ducati-t amivel érkezett, mi volt az alapja?”

A DGR jelenleg a világ legnagyobb épített és vintage motoros találkozója, amely többek között arról is ismert, hogy adomány gyűjt a Movember Fundation szervezetnek, és a résztvevők az esemény színvonalához híven komoly, elegáns öltözetben ülnek motorra. Ennek van egy olyan varázsa, mely megigéz.

Bővebben itt olvashatsz a DGR-ről:
https://tesztmotor.hu/bajusz-oltony-es-vintage-motorok-budapest-utcain/

 

 

Impresszum

Lelkes munkatársaink

Király Roland

Király Roland

Custom Bikers Hungary Admin

Raczkó Zoltán

Raczkó Zoltán

Főszerkesztő

Zimmerer Csanád

Zimmerer Csanád

Szerkesztő

Miss Milla

Miss Milla

lelkes inspirátor

Filyó György

Filyó György

Videószerkesztő

Hoffmann György

Hoffmann György

Szerkesztő

Régimódi?

Túl az ezredfordulón nem csak az évszám változott.. Változott a személy kapcsolata a tárgyakkal, akár mondhatnám azt is, hogy ” a régi jó dolgokból nem maradt semmi”. Ebben a túldigitalizált világban már hiányzik az az érzés, hogy – ebben még volt anyag- . 
Legyen szó akár zenéről, most amikor bármit, bárhonnan letölthetsz, mégsem adja vissza semmi azt az élményt, amikor egy bakelitet felteszel. Pont ilyen a motorozás is, ami annyira naturális impulzust ad egy utazás során, amit semmi más. Jöhet bármilyen modern technika, ezt a különös, bensőséges  viszonyt nem helyettesítheti semmi, ami a motoros és motorja között van. 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial